3 dagen op voorhand bestellen.
Varkens-, runds- en kalkoenvlees, spekvogeltjes en 3 soorten gehaktballetjes. Tip : Er kunnen bereide balletjes bijbesteld worden.
Sausjes apart te bestellen!
Mayonaise 10€/kg
Curry saus 10€/kg
Tartaar 10€/kg
Provençaalse saus 10€/kg
coctail10€/kg
0
De beste carpaccio wordt verkregen door het stuk vlees een tweetal uur voor het snijden in een plastic folie te wikkelen en in de diepvriezer te leggen. Op die manier wordt het vlees iets steviger en is het makkelijker te snijden. Om dunne, mooie plakjes te verkrijgen wordt het best gebruik gemaakt van een vleessnijmachine. Let op dat het vlees dwars op de draad gesneden wordt, zodat het na ontdooien lekker mals blijft.
Deze charcuterieworst op basis van varkensvlees en spek is herkenbaar aan zijn rode steriele darm waarin het gekookte vlees opgevuld wordt.
Gemengd gehakt kalf / varken.
Fijnkost heeft een traditionele blokvorm die zich gewillig laat omvormen tot mooie sneetjes die perfect op elke boterham passen. Door de uitgelezen keuze van de vleessamenstelling heeft deze salami net dat ietsje meer.
Klassieke salami met look.